Airfel Kombi basınç 3 Bara neden yükselir?

Airfel Kombi basınç 3 Bar'a neden yükselir? Airfel Kombi neden altından su akıtır? Airfel Kombi yüksek basınç nasıl düşürülür?

Bu sorulara bu yazımızda yanıt bulmaya çalışacağız Öncelikle Kombi basıncı yükselme sebeplerinden biri Su doldurma musluğu açık bırakmış olabilirsiniz hemen kombinin altında basınç göstergesinin yanında mavi başlıklı küçük musluk kapalı olduğundan emin olunuz.

Airfel kombi kalorifer modunda çalıştırdığınız zaman basınç kendiliğinden yükseliyorsa üç barlara kadar ve kombi altından su akıtıyorsa Muhtemelen basınç tankında hava kalmamıştır teknik servis basınç tankına hava basıp gerekli kontrolleri yapması gerekmektedir.
Düzenli olarak kombi bakım yapılmayan kombiler bu şekilde su akıtma basınç yükselme basınç düşme sorunları çıkartmaktadır basınç 3 bara yükselerek tesisat içindeki basıncın normal standartların dışına çıktığı için 3 Bar emniyet ventili de bozulmaktadır
Kombi 3 Bar emniyet ventili değiştirilerek su akıtma sorunu da çözülmektedir tüm bu işlemler bakım esnasında yapılan işlemler olup filtrelerinde kontrol edilmesi tesisatınızın daha iyi peteklerin ısınmasını ve doğalgaz faturası daha düşük miktarlar ödemenizi sağlamaktadır.
Basınç tankı havası emniyet ventili ve filtreler temizledikten sonra bir iki ay içerisinde tekrardan yine basınç 3 para çıkması ve kombi altından su akıtması gibi sorunlar yaşarsınız. Airfel teknik servis tekrardan gelip basınç tankındaki havayı kontrol etmesi gerekmektedir. Basınç tankında hava kalmamışsa bu şekilde arızalar yapmaktadır. Basınç tankı gerekli kontroller den sonra değişmesi gerekebilir basınç tankında hava düzenli olarak kalması basıncın bir bir buçuk Bar olarak düzenli çalışmasını sağlamaktadır. 

Kombi basıncı normal ne kadar zamanda düşmesi gerekir?
Kombi basıncında basınç tankında hava olması durumunda 6 ay veya senede bir basıncı düşer normal olarak.


Garantili ve güvenilir kombi servis hizmeti veren İzmir Airfel servisi Kombi su akıtma basınç düşmesi kombi arıza konusunda tüm sorunlarınızı en kısa sürede çözmektedir .

Airfel Kombi tamiri İzmir servisi telefonu 0 536 574 74 12 Numaradan ulaşabilirsiniz kombi arıza tamir ve bakımı için hemen iletişime geçiniz.

1 Yorumlar

Teşekkürler Yorumunuz Alınmıştır En kısa Sürede Kontrol Edilecektir.

Daha yeni Daha eski