Bosch c1 Hatası Nedir

Bosch kombi C1 hata kodu nedir Bosch kombi C1 nasıl düzelir Bosch kombi C1 nasıl resetlenir Bosch kombi servisi yakınlarda var mı Tüm bu sorulara bu makalesi cevap vermeye çalışacağız

Bosch kombi C1 hatası fan motoru çalışmıyor demektir. Fan motoru konu içeriği kombi içerisindeki yanlış gazı dışarıdan temiz hava çekmekle görevli dir Bu sistem çalışmadığı için C1 arızası verir Öncelikle müşterilerimizin bakması gereken baca yerine çıkıp çıkmadığını kontrol etmektir.
Baca yerinden çıkmış veya uç kısmındaki kuşluk kısmı kırıksa Bu yüzden fan hava sürücüsünün sağlamadığı için sistem çalışmıyor olarak hata verebilir baca kontrol ediniz.
Fan motoru hava akış elemanlardan birisidir fan motoru rulmanları sıkışmış olabilir veya sargıları yanlış olabilir ölçü aleti ile ölçülüp kontrol edilip ve rulmanları sıkışık olduğu kontrol edilerek arızalı olduğu ancak tespit edilebilir.
Fan motorunun çalışıp çalışmadığını kontrol eden parça proses tattır protesto çekmediği zaman kombi C1 hatası verir
Elektronik kart fan motoruna 220 volt voltaj gönderir fan motoruna voltaj gelmiyorsa o şekilde kart arızalıdır elektronik kart tamir edilerek C1 hatası giderilir.

Yorum Gönder

Teşekkürler Yorumunuz Alınmıştır En kısa Sürede Kontrol Edilecektir.

Daha yeni Daha eski