Ferroli Kombi Basınç 3 bar a Yükselmesi ve Su Akıtma Sorunu

Ferroli kombi basınç neden yükselir? Ferroli kombi basınç 3 para neden yükselir?. Kombi çalıştığı zaman basınç neden kendiliğinden yükselir.?
Ferroli kombi kalorifer modu çalışırken basınç kendiliğinden yükseliyor ise basınç tankı havası bitmiştir. Basınç tankında hava bittiği için kombi genleşme yapamaz suda ısındığı zaman basınç yükselmeye devam eder ısıyla paralel olarak ve kombi altından su akmaya başlar Bu durumun önüne geçmek için mutlaka düzenli olarak kombi basınç tankına havası bir yılda bir kontrol edilmesi gerekir
Basınç tankına hava basıldığı halde bir ay sonra tekrardan yine basınçta yükselmeler yaşanıyorsa ve kombi altından su akıtıp basıncı sıfırlıyor sa basınç tankı Muhtemelen delik veya patlak olabilir basınç tankı değişerek bu sorun tamamen çözülü Daha sonrasında kombi su basıncı bir buçukta sabit kalır ve artık 3 ayda veya 6 ayda bir su doldurursunuz bu şekilde düzenli çalışmaya devam eder.

İzmir Ferroli servisi kombi basınç yükselmesi ve düşmesi sorunlarında en kalıcı ve hızlı çözümler sunmaktadır sorun yaşadığınız ile ilgili detaylı bilgileri teknik servisimize anlatarak Öncelikle telefonda yardımcı olmakta müşteriye müdahalesi ile düzelmeyecek durumda olanları da acil kombi servisi hizmeti vermekteyiz.

Yorum Gönder

Teşekkürler Yorumunuz Alınmıştır En kısa Sürede Kontrol Edilecektir.

Daha yeni Daha eski