Demirdöküm Atron Kombi Arıza Kodları

 


Atron

Atron Kombi Kodları, Atron Hata Kodları, Atron Ariza Kodlarının Anlamları

F1 Arıza Kodu : Atron Kombide Aşırı Isınma Meydana Geldiğini Belirten Arıza Kodudur. Bu Durumda Limit Termostatında Sorun Var Diyebiliriz. Parça Değişimi Gerekeceği İçin Demir Döküm Atron Servisi İle Görüşmeniz Gerekmektedir.

F2 Arıza Kodu : Sıcak Su Ntc Sinde Sorun Olduğunu Belirten Uyarı Kodudur. Bu Durumda Sıcak Su Sen Sörü Arızalı Olduğu İçin Kombi Sıcak Su Vermez. Sorunun Çözümlenmesi İçin Sensor Değişimi Gerekmektedir. Bunun İçin Atron Kombi Servisi’ni Aramalısınız.

F3 Arıza Kodu : Kombinin Tesisata Yolladığı Suyun Değerini Ölçme Görevinde Olan Sen Söründe Bağlantı Sorunu Yaşanıyor Demektir. Bu Durumda Tüketici Olarak Müdahale Edebileceğiniz Herhangi Bir İşlem Olmamaktadır.

F4 Arıza Kodu : Cihazın Ateşlemeyi Yapmadığını Belirten Bu Uyarı Kodunda Cihaz Ateşlemeyi Sağlamadığı İçin Verimli Olmaz. Bu Nedenle De Gaz Valfinde Ya Da İyonizasyonda Sorun Var Diyebiliriz. Demir Döküm Teknik Servisi Arayarak Konu Hakkında Yardım Almalısınız.

F5 Arıza Kodu : Hava Akışının Sağlanmadığını Belirten Hata Kodudur. Kombi Ekranında Bu Uyarı Kodu Belirdi İse Hava Prosestatı Arızalı Diyebiliriz. Proses Tat Değişimi Gerekeceği İçin Atron Çiğli Kombi Servisi’ni Aramanız Gerekmektedir.

F6 Arıza Kodu : Cihazın Tesisata Gönderdiği Suyun Dönüş Değerini Ölçme Görevinde Olan Sen Sörünün Arızalı Olduğunu Belirten Hata Kodudur. Bu Durumun Çözümlenmesi İçin Atron Servisi İle Görüşmeniz Gerekmektedir.

F7 Arıza Kodu : Kombi Ekranında F7 Hata Kodu Belirdi İse Gaz Armatürün De Sorun Var Demektir. Gaz Armatöründe Sorun Olduğu İçin Cihaz Ateşleme Yapmaz Doğal Olarak Da Kombi Verim Sağlamaz. Bu Durumda Sorunun Çözüme Ulaşması İçin Demir Döküm Kombi Servisi’ni Aramalısınız.

F8 Arıza Kodu : Cihazın Tesisat Devresine Göndermekte Olduğu Suyun Değerini Ölçme Görevinde Olan Sen Söründe Aşırı Isınma Problemi Olduğunu Belirten Hata Kodudur. Bu Durumda Sensor Değişimi Gerekebilir. Cihaza Müdahale Etmemeli Direk Demir Döküm Atron Servisi’ni Arayarak Yardım Almalısınız.

F9 Arıza Kodu : Proses Tatta Kısa Devre Sorunu Olduğunu Belirten Hata Kodudur. Bu Durumda Hava Prosestatı Arızalı Bu Sebeple De Hava Akışını Sağlamıyor Diyebiliriz. Parça Değişimi Sonrasında Sorun Çözümlenecektir. Yalnız Bunun İçin Dermir Döküm Teknik Servisi İle Görüşmeniz Gerekmektedir.

F10 Arıza Kodu : Atron Kombinin Basıncının 0,3 Barın Altında Olduğunu Gösteren Uyarı Kodudur. Bu Durumda Kombiye 1,5 Bar Kadar Doldurma Musluğu İle Su Basmalı Sonrasında Cihaza Re Set Atmalısınız. Sorun Bu Şekilde Çözümlenecektir.

F11 Arıza Kodu : Atron Kombide Bu Uyarı Kodu Belirdi İse Su Akışı Sağlanmıyor Demektir. Bu Durumda Kombi İçinde Su Dolaşımı Olmuyor Diyebiliriz. Sorunun Çözümlenmesi İçin Demir Döküm Atron Servisi’ni Aramalısınız.

F12 Arıza Kodu : Daireye Gelen Voltajın 165 V Altında Olduğunu Belirten Arıza Kodudur. Bu Durumda Cihazı Kullanmamalı Voltaj Dengeleyici Özellikte Olan Regülatör Cihazını Kullanmalısınız. Aksi Taktirde Cihazın İçinde Bulunan Parçaları Zarar Görerek Yanabilir.

F13 Arıza Kodu : Atron Kombinin Kalorifer Gidiş Ve Dönüş Sensörlerinin Arasındaki Sıcaklık Farkında Problem Olduğunu Belirten Uyarı Kodudur. Bu Durumda Demir Döküm Servisi’ni Aramalısınız.

Yorum Gönder

Teşekkürler Yorumunuz Alınmıştır En kısa Sürede Kontrol Edilecektir.

Daha yeni Daha eski